Europese innovatie projecten
Wij initieert en participeert in verschillende Europese innovatieprojecten. Lokale, Nederlandse ervaring in Europa delen en in andersom leren en experimenteren uit praktijk van de rest van Europa versnelt innovatie.
Next level
transitie innovatie


Binnen de Europese projecten waar we aan werken experimenteren we om de stedelijke transitie beter mogelijk te maken. Deze projecten focussen op technische, organisatorische en financiële innovatie en kennisontwikkeling experimenten. Zoals:

Europese innovatie

Resourcefully participeert in verschillende Europese experimenten waarbij slim laden voor het net (Flexpower), lokaal op de zon – laden met slimme opslag (CleanMobilEnergy) of innovatief beleid (EV-ENERGY), of de inzet van 2nd life batterijen (SEEV4-City, ArenA).

Projectmanagement

We werken inhoudelijk en waar het gaat om de aansturing van innovatie, we combineren techniek, governance en kosten richting praktijkexperimenten. We slaan een brug tussen idee en uitvoering. Onze belofte: we maken het waar.

Europese synergie

Elke regio en elk land heeft zijn eigen uitdagingen en elk land komt met unieke oplossingen. We werken samen om van elkaar te leren, synergie te creëren en niet dezelfde stappen meerdere keren te hoeven doorlopen en kennis te delen.

Europees beleidsadvies

We vergelijken de effectiviteit van beleid, analyseren en adviseren hoe sectoren zullen gaan integreren. We houden rekening met de lokale situatie, regelgeving en adviseren over de beste route.

Neem contact op als u...
  • Een innovatief idee verder wilt brengen wat Europees relevant is qua techniek, proces of een combinatie van beiden.
  • Gezamenlijk, transnationaal een concept, idee of techniek verder wilt brengen.
  • Europees stimulatie en beleid verder wilt brengen voor de groei van zonne-energie, warmte transitie en e-mobiliteit
Wij leveren
  • Duidelijke adviezen en strategieën voor nieuwe initiatieven
  • Een sterk en uitgebreid Europees netwerk om goede partners te vinden
  • Brede ervaring in Europees projectmanagement
Voorbeeld cases
CleanMobilEnergy Slim energie besturing

Blockchain energie markt Coming soon...

SEEV4-City Coming soon...