Ons team
Wij zijn adviseurs voor energietransitie in steden. We helpen steden hun schone energie ambities te realiseren.

Hugo Niesing
Director

Hugo is de oprichter van Resourcefully en heeft ruime ervaring in duurzaam middelenbeheer als consultant voor overheden in Nederland en voor Europese instituten, waaronder internationaal project- en programmamanagement met innovatieve strategieontwikkeling. Hij is een expert in het verbinden van vooruitgang met bestuurlijke goedkeuring.

Avi Ganesan
Project Manager

Als analist en manager heeft Avi meer dan 10 jaar ervaring met projecten op het gebied van energie-efficiëntie, hernieuwbare energie en slimme opslag, bijvoorbeeld door het eerste gedistribueerde Virtual Power Plant-project te ontwikkelen in Australië, door de Japanse overheid te adviseren over het monitoren van de energiemarkt met behulp van data- en modelleringstools, en door Nederlandse gemeenten te helpen bij het beheren van smart grid-innovatieprojecten.

Maria Ferreira
Senior Advisor

Maria heeft meer dan 20 jaar ervaring met de planning en het beheer van internationale projecten in de sectoren kust, zee en energie. Zij verleent advies en bijstand bij de coördinatie van Europese financieringsmogelijkheden door te helpen bij de voorbereiding van projectvoorstellen en de coördinatie en het beheer van projecten, en bij de organisatie van conferenties en evenementen.